Mobilhome motorhome kampeerwagen? Bijstand pechverhelping nodig?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ZORGELOOS OP VAKANTIE MET DE MOBILHOME 

Dit contract werd speciaal ontworpen voor de liefhebbers van motorhomes. Is de motorhome immobiel in Europa en kan de herstelling gebeuren binnen de 5 dagen? Dan kan de verzekerde in zijn motorhome verblijven, zelfs bij panne. De verzekerde krijgt dan een vervangwagen catégorie B ter beschikking om zijn mobiliteit te garanderen. Is de motorhome gedurende een langere periode immobiel? Dan zullen het voertuig en de inzittenden gerepatrieerd worden. 

Waarom?

Reizen met de mobilhome bezorgt veel mensen het ultieme vakantiegevoel. Maar niet als er een probleem opduikt. Want dan valt niet alleen de trip, maar ook het verblijf in het water. Daarom is een specifieke bijstandsformule aangewezen.

Wat?

Motorhome Assistance is ontwikkeld om de problemen op te lossen die specifiek tijdens een reis met de motorhome kunnen opduiken. Enkel voor mobilhomes van maximum 10 jaar oud op het ogenblik van de onderschrijving.

Voor wie?

Voor mensen die graag met de motorhome reizen en in alle omstandigheden van een zorgeloze vakantie willen genieten.

Voordelen?

  • Bijstand voor Motorhomes met MTM tot 7,5 ton, tot 10m lengte en tot 3,20m hoogte

  • bij herstelling < 5 dagen: de reizigers verblijven verder in hun motorhome en krijgen een vervangwagen om hun mobiliteit te garanderen

  • bij herstelling > 5 dagen: repatriëring van de motorhome en de inzittenden

pech bijstand mobilhome motorhome kampeerwagen camper

Heb je vragen? Wij bellen je vrijblijvend met een advies! ALCOHOL - DRONKENSCHAP - RIJDEN ONDER INVLOEDVERKEERSOVERTREDING - SNELHEIDSOVERTREDING - VLUCHTMISDRIJFVERHAAL VAN UW VERZEKERINGSMAATSCHAPPIJ - REGRESVERGOEDING VAN UW LICHAMELIJKE SCHADE - BLIJVEND LETSEL - WHIPLASH - LITTEKEN